اشتباهات متداول نشر کتاب
📌ناشر باید سرمایهگذاری کند
بعضی از نویسندگانِ قدیمیتر به نویسندگان کتاب اولی توصیه میکنند که برای چاپ کتاب سرمایهگذاری نکنید و ناشر باید سرمایه گذاری کند. این جمله در ذهن نویسندگانِ کتاب اولی حک میشود و مدتها دنبال ناشری میگردند که برای چاپ کتابشان سرمایهگذاری کند.
شاید ۲۰ یا ۳۰ سال قبل، ورود به بازار نشر به این روش آسانتر بود ولی امروزه با توجه به هزینهی مواد اولیه و مبلغ سرمایهگذاری برای هر کتاب که رقم بیشتری را شامل میشود، ناشران، روی کتابهای کمتری سرمایهگذاری میکنند.
از سوی دیگر، تعداد افرادی که تمایل دارند کتابی از آنها چاپ شود بیشتر شده است.
همین دو مورد باعث میشود که صف طولانی برای بررسی کتابهای واصله در نزد ناشرانی که حاضر به سرمایهگذاری روی کتاب هستند به وجود بیاید و در نتیجه شما نیز مدتهای طولانی برای بررسی کتابتان منتظر بمانید.
در این مدتِ طولانی شاید انرژی و انگیزهی خودتان را کلاً از دست بدهید شاید هم اولویتهای شما عوض شوند و چاپ کتاب، دیگر برایتان یک اولویت نباشد.
ممکن است کتابتان را به ناشری بدهید و او پس از صرف زمان طولانی برای بررسی، چاپ آن را قبول نکند در صورتی که امکان دارد کتاب شما واقعاً کتاب خوبی باشد و فقط با استانداردهای آن انتشارات هماهنگ نباشد و در نتیجه در چنین شرایطی دوباره لازم خواهد بود همان مسیر و زمان را برای ارسال کتاب به ناشران دیگر و اطلاع از نظر آنها طی کنید.
همین جستجوی مداوم برای یافتن ناشرِ سرمایهگذار(ناشر باید سرمایهگذاری کند)، وقت، انرژی و انگیزهی شما را از بین خواهد برد.
💡البته ذکر این نکته لازم است که کتابهای معروف دنیا هم در اکثر موارد با پاسخهای منفی زیادی از طرف ناشران مواجه شدهاند. «جی کی رولینگ»نویسندهی کتاب هری پاتر حدود 12 بار جواب منفی شنید. «جک کِنفیلد» نویسندهی کتابهای پرفروش «سوپ جوجه برای روح» چندین بار جواب منفی در مورد چاپ کتابش دریافت کرد.
حالا اگر حوصله کردید و پس از جستجوی فراوان، ناشری یافتید که حاضر به سرمایهگذاری برای کتاب شما شد،
- اولاً باید حقوق کتاب را به ناشر واگذار کنید. به این ترتیب شما در هر نوبتِ چاپ، دستمزد کمی میگیرید.
- دوماً در چنین حالتی زمانبندی چاپ کتاب هم در اختیار ناشر است و معمولاً ناشر بهطور قطعی اعلام نمیکند که چه زمانی کتاب شما را دوباره چاپ خواهد کرد و شاید لازم باشد برای چاپ بعدی کتابتان مدتها منتظر بمانید.
- سوماً ناشر در اغلب موارد به شما اجازهی هیچ اعمال نظری دربارهی اسم، طرح جلد، صفحه آرایی، کیفیت، نوع مواد مصرفی اولیه و … را نمیدهد.
اکثر ناشران قبول نمیکنند که اطلاعات بیشتری از نویسندهی کتاب مثل آدرس وبسایت، ایمیل و … در کتاب نوشته شود و ارتباط شما با مخاطبانتان در عمل، قطع میشود.
نکتهی مهم دیگری که باید به آن توجه کرد این است که هر وقت کتابِ خودتان را لازم داشتید باید آن را از ناشر بخرید.
✅با توجه به همهی این موارد، پیشنهاد میکنم حتی اگر لازم بود، وام بگیرید و خودتان روی کتابتان سرمایهگذاری کنید. امروزه روشهای کم هزینه و سریع برای چاپ کتاب، کم نیست.
ما در نشر آذرفر آماده پاسخگویی به سوالات شما در زمینه چاپ و نشر کتابتان هستیم
اگر شما سوال و ابهامی دارید که در بین سوالات نبود میتوانید به سایت ما انتشارات آذرفر مراجعه کنید و یا ما به صورت آنلاین,در برنامه های تلگرام ,ایتا,بله,واتس اپ ( با شماره : 091992200992) و حضوری در دفتر انتشارات آذرفر پاسخگوی سوالات شما عزیزان خواهیم بود.
برای دریافت مشاوره میتوانید با ما تماس حاصل کنید.
Great news! Cloud mining now releases the collected crypto ==>> https://ext-opp.com/BTC